Необходими продукти
- 4 големи печени картофа, цели и с обелките
- 4 твърдо сварени и нарязани на дребно яйца
- 1 консерва изцедена риба тон (може и друг вид риба)
- 3/4 до 1 ч.ч. настърган кашкавал
- 1 ч.ч. майонеза
- 1-2 ч.л. захар
- 1/2 ч.ч. нарязана целина
- 1/4 ч.ч. нарязан на ситно лук
- 1/4 ч.ч. трушия по избор
Предястия
Начин на приготвяне
Разрежете картофите по дължина и изгребете вътрешността. Смесете я с останалите продукти на каша. С лъжица, напълнете двете половинки на картофите, поръсете с кашкавала и върнете във фурната, докато кашкавала започне да се топи.