Изчистете 3 глави лук. Изстържете ги на ситното ренде и ги сложете в тенджера да се запържат с 2 лъжици мас. Когато лукът придобие златист цвят, прибавете 1/2 лъжичка червен пипер и налейте 2 чаши вода. Варете го 20 минути и го претрийте през цедка. Прибавете 1/2 кг говеждо месо, нарязано на малки парчета, и го задушавайте около 50 минути на слаб огън. Поръсете го с 2 кафени чашки брашно н го залейте с повече вода. Когато възври, прибавете по 1 лъжичка ким и риган, 2 ситно нарязани скилидки чесън и сол на вкус. След около 20 минути прибавете 1 кг обелени и нарязани на кубчета картофи. Като се сварят картофите, свалете супата от огъня и я поднесете гореща.