Изчистваме лука, нарязваме го на ситно и го задушаваме в маслото. Поръсваме брашното и с често бъркане го запържваме до златисто. Прибавяме на малки дози млякото и бульона, като бъркаме непрекъснато, за да не стане на бучки. Поръсваме със сол, черен пипер и кимион, покриваме съда с капак и варим на слаб огън за около 30 минути. През това време отстраняваме кората на сиренето и го настъргваме. Измиваме дивия чесън и го накълцваме. Почистваме и нарязваме на ситно пресния лук. 1/3 от сиренето слагаме в супата и го бъркаме докато се разтопи. Остатъка от настърганото сирене смесваме с лука и дивия чесън и поставяме в затоплени чинии. Разсипваме супата в чиниите и я сервираме топла. Към супата можем да прибавим крутони.