За блата:
За крема:
На върха:
Блата: Белтъците се разбиват на сняг, добавя се захарта инай-накрая брашното. Сместа изсипваме в тава, чието дъно е покрито с леко намаслена хартия за печене. Пече се на 150 градуса около 15 минути. Когато се изпече, изваждаме и обръщаме блата. Поливаме го с прясното мляко и оставяме да попие.
Крема: Смесваме жълтъците със захарта, ванилията, малко от прясното мляко и разбиваме с миксер. Добавяме сместа към останалото мляко, сипваме нишестето и всичко заедно се вари около 10 минути до сгъстяване. Оставяме малко да се охлади. През това време разбиваме до крем маргарина, маслото и пудрата захар. Добавяме ги към леко поизстиналия крем и разбиваме с миксер. Получения крем мажем върху блата. Най-отгоре намазваме с двете сметани, предварително смесени,
разбити с миксер.