За тестото:
За плънката:
За украсата
Разбивате на пяна яйцата и горещата вода. Добавяте захарта и ваниловата захар и разбърквате. Накрая внимателно прибавяте брашното и бакпулвера. Вземате 5 сърцевидни форми (около 10 см х 10 см), намазнявате ги и разпределяте тестото. Печете на 220 градуса за 8-10 минути. Изваждате внимателно от формичките и оставяте да изстине.
От пудинга на прах, 2 с.л. захар и млякото сварявате крем. Махате от котлона и оставяте да поизстине като от време на време разбърквате. Разрязвате внимателно сърцата по средата, намазвате с пудинга и съединавате отново. Подреждате ги в голяма чиния с острия връх навътре, да се допират.
Махате от пудрата захар 1 с.л. Останалата захар заедно с касисовия ликьор и извесно количество вода правите на гъст захарен сироп. С него внимателно заливате сърцата. След това доукрасявате с касиса и останалата пудра захар.