за тестото:
за крема:
за глазурата:
Първо вадите маслото от хладилника и го нарязвате на парченца. Поставяте го в купа да се размекне. Пудинга размесвате до гладка смес с 50 мл мляко и захарта. Останалото мляко слагате да заври и прибавяте сместта с пудинга, като бъркате. Оставяте да заври още веднъж и веднага пресипвате в друга купа. Покривате с фолио горещия пудинг. Оставяте да изстине на стайна температура.
Дълбока тава намазнявате и поставяте хартия за печене. Загрявате фурната на 180 градуса. Яйцата разбивате със захарта на гъст крем и бавно им прибавяте олиото. Накрая прибавяте брашното и бакпулвера и като редувате с млякото прибавяте към яйчната смес. Изсипвате половината тесто в тавичката. Останалото тесто смесвате с какаото и млякото и внимателно изсипвате в тавичката върху белия пласт. Разпределяте вишните отгоре и печете за 25-30 минути. Обръщате върху решетка и оставяте да истине. В това време разбивате размекнатото масло на крем. Махате фолиото от пудинга, който трябва да е със стайна температура и с лъжичка и бавно добавяте към маслото. Ако блатът още не е изстинал, когато сте готови с крема, то може да приберете крема в хладилника. Когато блатът е напълно изстинал нанасяте крема равномерно отгоре. Слагате в хладилника.
Шоколада разтопявате на водна баня, прибавяте течния шоколад и маслото, за да ви се получи течна глазура. Когато леко поизстине разпределяте върху кейка отгоре и отстрани. Пъхате в хладилника да стегне.