Крем:
Блат:
Фурната се загрява до 180 градуса. Бисквитите се намачкват хубаво или се смилат. Прибавя се захарта, маслото и водата и всичко се разбива заедно с миксер. Полученото тесто се слага в кръгла форма и хубаво се притиска по дъното и стените, така че да заеме формата й. Пече се около 10 мин. Изстива. Желатинът и захарта се смесват. Прибавя се затопления Step постепенно към желатиновата смес и се разбърква, докато желатинът и захарта се разстворят. Охлажда се, но да не изстива съвсем. Крем сиренето се разбива с лимоновата кора на пяна. Прибавя се желатиновата смес. Разбърква се хубаво. Прибавя се сладоледът. Разбърква се отново да стане крема равен и пухкав и се изсипва върху блата. Слага се за 8 часа в хладилник или 1 нощ. Гарнира се пожелание